Acasă Fără categorie Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Gaze naturale în patru comune din...

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Gaze naturale în patru comune din Olt

134

Ministerul Dezvoltării anunţă noi proiecte de investiţii în ţară. Printre cele 31 de proiecte se numără şi patru, care vor fi implementate la Olt. Este vorba despre comunele Cârlogani, Gârcov Giuvărăşti şi Izbiceni.

La Cârlogani va fi implementat proiectul „Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare”, în valoare de 15.478.233,45 (cu TVA inclus), iar la Giuvărăşti, Gârcov si Izbiceni, proiectul
„Infiinţare sistem inteligent de distribuţie gaze naturale in comunele Giuvarasti, Gârcov si Izbiceni, judeţul Olt”, în valoare de 47.025.540,36 lei (cu TVA inclus)

Acestea se alătură celor 73 de proiecte aprobate deja și care fac parte din categoria celor 104 proiecte mature care vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, depuse inițial la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, dar a căror valoare a excedat plafonul alocat POIM.
În urma deciziei de astăzi, autoritățile publice locale vizate vor semna contractele de finanțare cu Ministerul Dezvoltării. Astfel, poate fi demarată procedura de achiziție publică și, ulterior acesteia, pot fi demarate lucrările de construcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.