Acasă Actualitate Emil Albotă: „Principiul după care se ghidează PSD este cel al solidarității...

Emil Albotă: „Principiul după care se ghidează PSD este cel al solidarității sociale”

17

Într-o postare de pe pagina sa de socializare, deputatul Emil Albotă prezintă principalele măsuri propuse de PSD în cadrul proiectului guvernamental „Sprijin pentru România”:
„Impozitul progresiv – o viziune diferită de la stânga la dreapta pe eșichierul politic, dar pe care PSD îl susține, asemenea altor democrații puternice din Europa.
Principiul după care se ghidează PSD este cel al solidarității sociale. Dacă privim în ansamblu, observăm că puterea economică este concertată în mâna a puțini oameni, care ar trebui să întoarcă din ceea ce au comunității în care au reușit să aibă succes și să devină prosperi.
În momentul de față, este doar o temă de dezbatere. Ne dorim o dezbatere corectă, coerentă cu toate forțele politice, iar concluzia să fie una benefică pentru toate categoriile sociale.
Creşterea salariului în agricultură – un model de salarizare motivațională pentru cei care lucrează în agricultură și industria alimentară, model pe care l-am adoptat cu succes și în construcții și s-a dovedit a fi generator de forță de muncă și profit.
Salariul minim de 3000 lei în agricultură și industria alimentară, coroborat cu o primă de 10% din valoarea produsului daca se vinde piața romanescă – sunt măsuri PSD concrete, care preîntâmpină o posibilă criză alimentară și încurajează producătorii să vândă în România.
Voucherele sociale pentru persoanele aflate în dificultate. Acestea au o valoare nominală de 250 lei și vor fi alocate o dată la două luni, prin programul guvernamental „Sprijin pentru România”.
Reprezintă o măsură insuficientă, dar care vine să compenseze din creșterea prețurilor la produsele de bază”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.