Acasă Actualitate La Scornicești, Daniel Tudor, un primar lângă elevi, părinți și dascăli!

La Scornicești, Daniel Tudor, un primar lângă elevi, părinți și dascăli!

78
       La Scornicești, ca-n tot județul Olt și peste tot în țară, clopoțelul a sunat pentru prima dată în dimineața zilei de 13 septembrie 2021. Și tot pentru prima oară, din funcția de primar al orașului de pe Plapcea, Daniel Tudor a ținut să adreseze, prin intermediul facebook-ului, gândurile sale și urările de bine, atât pentru elevi, cât și pentru părinții și dascălii din Scornicești:

„Dragi copii, părinți și dascăli.
În fiecare an, mijlocul lunii septembrie vă aparține dumneavoastră, fie că este vorba de prima zi de școală – în cazul celor mici, fie de reîntoarcerea în clase a celorlalți ce au trecut peste această etapă. În oricare din cazuri, emoția este și va rămâne de fiecare dată la fel de mare, atât pentru elevi, cât și pentru părinții care le sunt mereu aproape.
Anul acesta, ziua de 13 septembrie reprezintă punctul de plecare către o nouă filă din cartea vieții dumneavoastră. Este ziua în care, cu mic, cu mare, vă reîntoarceți în sălile de clasă, vă revedeți colegii, pornind la drum cu noi obiective care să vă aducă pe culmile succesului mult-așteptat.
Tuturor, cu mare drag, vă urez un an școlar cât mai bun, cu rezultate de excepție și împlinirea obiectivelor propuse!”

Articolul precedentCaracal. Prima zi de şcoală. Ioan Doldurea: „Doresc, la debutul anului școlar, mult succes elevilor” La debutul noului an şcolar 2021-2022., primarul oraşului Caracal, Ioan Doldurea, le trimite elevilor, profesorilor şi părinţilor toate gândurile sale bune. La Caracal, toate şcolile sunt pregătite să-şi primească elevii cum se cuvine. „Doresc, la debutul anului școlar, mult succes elevilor, profesorilor și personalului nedidactic. După un an plin de încercări, avem ocazia astăzi să ne bucurăm cu toții, copii, părinți, bunici și cadre didactice de momentele pline de emoție a începutului școlii. Mult succes!”
Articolul următorPoboru. Prima zi de școală. Iulian Bărăscu: „Tuturor elevilor, mult succes și multă sănătate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here