Acasă Actualitate Poliţiştii slătineni, după ce au salvat o femeie de la sinucidere, eroi...

Poliţiştii slătineni, după ce au salvat o femeie de la sinucidere, eroi pe pagina Poliţiei Române

96

Poliţiştii slătineni, aflaţi în timpul serviciului, au fost sunaţi de soţul unei femei care plecase de acasă şi voia să se sinucidă. Nu am aflat, până acum motivul plecării femeii din căminul conjugal. Poate nu de fericire excesivă. Femeia a fost returnată soţului iubitor, care nu o va mai face să plece de acasă.
Isprava poliţiştilor a ajuns postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, acolo unde sunt mulţi eroi în timpul liber sau textele literare întrec imaginaţia scriitorilor români şi nu numai.

„Astăzi, în jurul orei 12.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 62 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
La scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina au depistat femeia la ieșirea din municipiul Slatina, în zona Podului Olt, existând bănuiala că aceasta intenționa să se sinucidă. Deznodământul a fost unul favorabil datorită intervenției prompte a polițiștilor, salvând astfel viața femeii.
Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.
Siguranța comunității face parte din atribuțiile de zi de zi ale polițiștilor, aceștia asumându-și în fața cetățenilor angajamentul de a interveni prompt și cu profesionalim cu fiecare ocazie, potrivit competenței profesionale, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță optim.”, se arată în comunicat.

Articolul precedentAJOFM Olt. Locuri de muncă în Europa
Articolul următorŞerbăneşti. Edilul-şef Mugurel Breoi: „Prima dată facem curățenie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here