Acasă Actualitate La Caracal. Reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie

La Caracal. Reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie

49

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orelor 10:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliţia oraşului Caracal, au fost sesizați prin apel de urgenţă 112, de o femeie 72 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, fiul său de 44 ani, se manifestă agresiv şi o ameninţă cu acte de violenţă.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, evacuând bărbatul din locuinţă, ocazie cu care pe numele său a fost emis un ordin de protecţie provizoriu prevăzut de Legea 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie.

În cursul aceleiaşi zile, bărbatul a revenit la locuinţa mamei sale, continuând să se manifeste agresiv, încălcând ordinul de protecţie emis pe numele său.

Bărbatul de 44 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse, prevăzut de Legea 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Aceesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here