Acasă Administrație Administraţia Emil Moţ. Grija pentru relaxarea slătinenilor

Administraţia Emil Moţ. Grija pentru relaxarea slătinenilor

171

Inaugurat în vara anului 2019, Parcul Tineretului este zona zero a petrecerii timpului liber şi a relaxării. În acest sens, Primăria Slatina intervine în parc pentru a înlocui toți arborii care nu prezentau o dezvoltare conformă. Demersul vine în urma procesului continuu de monitorizare a parcului şi atenţia cuvenită elementelor care compun spaţiul de destindere de la fosta unitate militară din municipiul reşedinţă de judeţ.

„Preocuparea primăriei de a oferi slătinenilor, în orice anotimp, o opțiune de petrecere a timpului liber în parcuri dotate la standarde superioare de calitate poate fi observată permanent, aceste zone de agrement și recreere fiind atent monitorizate de angajații serviciilor de specialitate din subordinea autorității locale.
Profitând de condițiile meteo favorabile, societatea care administrează spațiile verzi din municipiu a intervenit, zilele acestea, în Parcul Tineretului, unde a înlocuit toți arborii care nu prezentau o dezvoltare conformă, luându-se toate măsurile de prindere, perioada fiind propice plantării acestor materiale dendrologice.
Reamintesc că la sfârșitul lunii octombrie, un alt parc din oraș, Eugen Ionescu, și-a primit vizitatorii complet reabilitat, cu alei ușor accesibile, mobilier urban nou și spații verzi reamenajate.”, spune primarul Slatinei, Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.