Acasă Administrație Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 9

Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 9

628
         Și în acest episod fucționăm tot cu materialul clientului. În broșura analizată și propusă bălșenilor de către primarul Mădălin Ady se face vorbire despre înființarea unui depozit de legume-fructe la piața de la Turnuri. Sună frumos, dar… doar atât! Pentru că realitatea este alta și trebuie secționată pentru a demonstra imposibilitatea unui asemenea proiect și starea sa de fapt.
În zona Turnuri, cu mulți ani în urmă, pe vremea când Mădălin Ady funcționa la I.O.B, a fost prevăzută o piață agro-alimentară. Pentru cea mai mare aglomerare urbană din oraș. Numai că, respectivul amplasament, cu Mădălin Ady la primărie, a fost concesionat către un investitor aflat în imediată vecinătate a cercului de interese format pe lângă primarul care mai are doar patru zile la primărie.
Tot amplsamentul zace în paragină de mai bine de patru ani. Iar starea dezolantă a zonei e certitudinea capacității administrative a primarului de astăzi, de mâine și de poimâine. Oare ce l-a împiedicat pe acesta să miște ceva în zonă, să igienizeze locația și să arate că îi pasă? Înainte de a promite înființarea unui depozit frigorific de legume-fructe și de a da aspect urban unui tern părăsit, aflat în centrul orașului Balș…
La rece, într-un depozit frigorific, trebuie puse toate promisiunile sale, să nu se strice! Să fie proaspete doar prin criogenare. Așa că, promisiunea legată de depozitul de la Turnuri e tot o disperare făcută pentru a mai convinge pe cineva să-l voteze. Însă, bălșenii merg, pas cu pas, spre schimbare! Eveniment datat 27 septembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.