Acasă Actualitate Crimă într-o comună din Olt!

Crimă într-o comună din Olt!

459

Potrivit unui comunicat de presă remis de compartimentul de informaţii şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, se aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din data de 12.07.2020, ora 23,45, reţinerea inculpatului S.F., în vârstă de 37 ani, din com. Ianca, jud.Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.p.
În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 04.07.2020, în jurul orei 17:00, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al unui conflict spontan (generat de gelozie) pe care l-a avut cu victima C.M., inculpatul S. F. a urmărit-o pe victimă, în timp ce se deplasa către casă, pe drumul public şi a agresat-o fizic pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere din spate) cu un par în zona capului, lovituri care au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medic legist din cadrul SJML Olt. Victima C.M. a fost găsită decedată la locuinţa sa, într-o stare avansată de putrefacţie, în data de 11.07.2020, de către un vecin, care a sesizat telefonic organele de urmărire penală.
Din concluziile preliminare întocmite la data de 12.07.2020 de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei C. M. a fost violentă. Ea a fost cauzată cel mai probabil ca urmare a unui hematom extradural, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral acut, cu fractură de boltă şi bază de craniu. Leziunile cranio-cerebrale s-au putut produce cel mai probabil prin lovire cu un corp dur, în condiţiile stabilite de anchetă. Între leziunile traumatice şi deces există legătură directă şi necondiţionată de cauzalitate cu decesul.
Date despre inculpat: Inculpatul S.F. are vârsta de 37 de ani, din com. Ianca, jud. Olt, era angajat ca cioban la o fermă de animale de pe raza com. Ianca, jud. Olt, nu a mai comis fapte de natură penală, iar fapta pentru care a fost reţinut a fost comisă în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Pentru aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de 13.07.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here