Acasă Actualitate Mai periculoși decât COVID-19. Trei bețivi, la volan, în Olt!

Mai periculoși decât COVID-19. Trei bețivi, la volan, în Olt!

244
        Conform unui comunicat de presă emis de Poliția Olt, la data de 14 mai a.c., ora 19:50, un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat pe Drumul Județean 653, în afara comunei Bălteni, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Tot în aceeași zi, ora 21:00, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Mărunței, a fost depistat pe Drumul Județean 546, pe raza comunei Mărunței, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul ori sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.
Mai departe, la data de 15 mai a.c., ora 00:55, pe strada Calea București, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din comuna Cezieni, care conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here