Acasă Actualitate Palatul Copiilor „Adrian Băran” a adus „Cupa DHS” la Slatina

Palatul Copiilor „Adrian Băran” a adus „Cupa DHS” la Slatina

111

Marţi, 8 mai a.c., pe esplanda din Slatina a avut loc o nouă ediţia a „Cupei DHS”, care, pentru prima dată a fost organizată şi la Slatina de Palatul Copiilor „Adrian Băran”. Astfel, pentru câteva ceasuri, platoul din centrul Slatinei a devenit poligon pentru 12 echipe de elevi din clasele 5-6 şi 7-8, echipe formate din doi băieţi şi două fete.
Marţi a avut loc etapa județeană a Concursului Național „Cupa DHS”, concurs adresat elevilor de gimnaziu. Concursul a fost dotat şi cu premii (accesorii pentru ciclism) oferite de către firma DHS Bike Deva, Hunedoara.
S-au înscris 40 de elevi grupați pe echipaje de la : Colegiul Național „ION MINULESCU” Slatina;
Școala Gimnazială „VLAICU VODĂ” Slatina; Școala Gimnazială BREBENI, Școala Gimnazială COLONEȘTI, Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, Școala Gimnazială „CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” Slatina.
Echipajul clasat pe Locul I s-a calificat la etapa națională care se va desfășura la sfârșitul lunii iunie 2018 în municipiul Bistrița.
Juriul a fost format din cadre didactice de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina și s-a aflat sub coordonarea inspectorului școlar pentru educație permanentă și activități extrașcolare, Luminița Floricel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.