Acasă Actualitate Informaţie de interes mai mult decât local: Primăria municipiului Slatina, a doua...

Informaţie de interes mai mult decât local: Primăria municipiului Slatina, a doua pe ţară…

617

Primăria municipiului Slatina este o instituţie care trezeşte oricui interes, chiar dacă nu este din localitate. Beneficiază de o imagine bine promovată. Instituţia activează într-o clădire veche de 110 ani şi, împreună cu serviciile, direcţiile şi Consiliul Local, lucrează în interesul cetăţeanului.

Totuşi, mai mult decât lumea reală este lumea virtuală. Acolo se pune preşedintele de stat, de acolo lumea îşi ia ţara înapoi, acolo se face „Strada”, acolo se mândreşte poporul că e român, acolo se ascunde chipul de român cu un steag al altei ţări, sau se arată interesul naţional din gropile de doi metri adâncime. Tot acolo, o regăsim şi pe androgina „Social Media”. Nu ştim unde stă, cum arată, ce îi place să facă în timpul liber, dar entitatea asta îi bagă pe toţi în boală. Îi joacă pe degete cum vrea şi distruge sentimentele tuturor. Le oferă oamenilor cea mai mare capcană posibilă: LIBERTATEA.

În acest spaţiu virtual, se află şi conaşul Facebook. Băiatul cu dungă albastră la antet, care ştie tot ce vor băieţii cu ochii de culoarea dungii să ştie. Pe acolo, prin milioanele de conturi se regăseşte şi pagina oficială a Primăriei Slatina, urmărită de 12.201 (la ora scrierii articolului). Conform unei analize, efectuată de digitaldiplomacy.ro, pentru perioada 15-25 martie 2016, pagina de Facebook a primăriei se afla pe locul doi, după Iaşi. În perioada amintită, pagina avea 12.180 de Like-uri, iar cea a municipiului Iaşi – 14.521. Sub Slatina se află Arad, Oradea, Braşov şi, mult sub, pagina Primăriei Generale a Bucureştiului – virtual . Analiştii apreciază interactivitatea pe care o au administratorii paginii cu cetăţenii, faţă de alte pagini, care nu interacţionează cu cetăţenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.