Acasă Editorial Daniele, dezminte! Fă-i ceva!

Daniele, dezminte! Fă-i ceva!

232
Pe Darius Vâlcov l-au reținut. Miercuri seara. De ziua lui. După ce, cu informații scăpate pe surse, departamentul de comunicare de la DNA l-a linșat pe cel mai prolific primar din istoria recentă a Slatinei. E greu de spus ce e în speța respectivă. Informațiile sunt alimentate doar dinspre acuzare, iar avocații senatorului sunt reținuți la vorbă.
 
Un singur lucru, lansat în piață, produce rumoare în conștiința opiniei publice. Am citit pe benzi, la RTV, Antena3, am văzut scris în presa locală, la Costel Mirea, parcă, cred, și în Gazeta Oltului, nu sunt sigur: Daniel Bărbulescu, deputat la al doilea mandat, ar fi unul dintre denunțătorii lui Darius Vîlcov. Arătați-mi asta și scris, negru pe alb, și tot nu voi crede! Nu este posibil așa ceva. Daniel Bărbulescu îi datorează atât de multe lui Darius Vâlcov, încât ar fi nevoie de o ediție specială pentru a consemna ce a însemnat și ce a făcut fostul ministru pentru omul liber, Daniel Bărbulescu.
De aceea, cred că Daniel Bărbulescu trebuie să facă ceva. Repede! Să dezmintă, să spună că nu e așa, că el nici măcar nu s-a gândit să se aplece după piatră și să dea în omul căruia îi datorează multe. Mai multe decât vă închipuiți acum, aici, dumneavoastră.
 
De aici încolo, nu mai scriu nimic pe tema aceasta. Îi rog doar pe cei care îl judecă acum pe Darius să folosească așa cum trebuie cântarul judecății! Să lasă acuzațiile pe-un taler, dar să pună și lucrurile bune, făcute de acesta, pe celălalt. Pentru a cântări corect…

4 COMENTARII

  1. Daniel Barbulescu este ”nascut” ca sa”’ tradeze”,,,A tradat PSD-ul lui Ion Toma…A tradat PDL-ul lui Basescu,iar acum a tradat mafia PSD-ista din Slatina si Olt…

  2. Aline si tu si Barbulescu ati fost niste pulifricii care va umezeati cand spuneati ,,Darius a zis sau a facut…” sunteti niste limbricii care doreau sa suga si ei din dosul omnipotent al lui darusica si asta doar ca toti erati niste pulifrici impotenti intelectual. Hai sictir pula bleaga!!!! Toti sunteti niste gunoaie in frunte cu Darius al vostru.

  3. Cât adevăr…. Felicitări pt articol. Toti suntem stupefiati, nu ne vine sa credem ce auzim si ce vedem. Darius Valcov este un învingător , trebuie sa-si revină si sa starpeasca acești gândaci, aceste lipitori care i-au supt ” sângele ” omului care i-a făcut oameni.

  4. Ce va mirati?Nu asa e recunostinta olteneasca?E o zicala:daca vrei sa ti se faca rau,fa un bine!Nu exista dusmani mai mari decat cei care ar trebui sau sunt datori cu recunostinta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here