Acasă Actualitate Concursul Regional de muzică – Artă sau violenţă?

Concursul Regional de muzică – Artă sau violenţă?

267

În zilele de 26 şi 27 martie a.c., la la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, începând cu ora 10:00, cu sprijinul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Olt, organizează Concursul Regional de muzică – ,,Artă sau violenţă? Tu alegi!”, faza judeţeană, la care participă şcoli şi licee din Olt.

Liceul Teoretic „Ion Gh. Roşca” Osica de Sus, instituţie condusă de profesor Sorina Iacob, va participa, în data de 26. 03.2015, de la ora 17: 35, la secţiunea „Solist de muzică populară (vocal)” cu Şişială Adiana, elevă în clasa a XI-a, cu melodia „Hai la horă-n poieniţă!” şi la secţiunea „Formaţii de muzică uşoară” cu formaţia „Armonia” – melodia „Visul” şi Formatia „Paradox” – melodia „Thinking loud!” – începând cu ora 18.10, respectiv ora 18:15.

În cea de-a doua zi a concursului, la secţiunea „Solist de muzică populară (vocal)”, va participa eleva Puşcoci Daniela (clasa a VII-a), de la ora 13:10 şi la secţiunea Formaţii de muzică populară Liceul Teoretic „Ion Gh Roşca”se va prezenta cu: Doina Romanaţilor, cu melodia Sârba sârbelor, Mărunţica, Drumul dacilor. Raicea Florin şi Buleandră  Mia – Ceasul Oltenesc şi Iorga Denisa şi Ciocan Aladyn cu melodia „Trei păzeşte!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here