Acasă Actualitate 16 mii de lei. Valoarea lui Mădălin de la Balș…

16 mii de lei. Valoarea lui Mădălin de la Balș…

237
     Băieții care reprezintă Guvernul României știu și ei ce e prin teritoriu. Chiar și atunci când e vorba de repartizat fonduri de susținere a cheltuielilor pentru primăriile din țară.
Într-o ședință de guvern, de acum câteva zile, cabinetul condus de Ludovic Orban a repartizat, în baza unor solicitări, bani către administrațiile locale. Au primit, de la caz la caz. Peste 5,5 miliarde lei vechi au mers la Studina, peste 2 miliarde la Iancu Jianu, 10 milioane lei vechi, la Vâlcele, și mai departe, de la caz la caz…
Cea mai spectaculoasă repartiție, în valoare de 160 de milioane lei vechi, a fost făcută către Primăria Balș, condusă de un primar liberal, președinte al unei asociații non-guvernamentale, Mădălin Ady Teodosescu. Răsplata e dată de contraperformanțele politice ale edilului din Balș, cel care acum chiar nu mai are nimic de zis. Doar n-o să producă un comunicat de presă în care să critice cabinetul Ludovic Orban.
Altfel, atitudinea celor din guvern față de Balș poate fi văzută și ca valoarea acordată primarului liberal în funcție, de colegii săi de la guvern!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.