Acasă Actualitate Doctorul Dudu candidează! Unde și din partea cui?

Doctorul Dudu candidează! Unde și din partea cui?

360
        Faptul e consumat. A trecut Crăciunul, mâine se pregătește să devină istorie și anul nou. Rămân doar niște semne de întrebare, legate de modul prea insistent prin care, în urmă cu o săptămână, medicul Cătălin Dudu, de la un sindicat din sistem, anunțase repede o grevă cu banderole de protest, pe seama a ceea ce putea să fie dar n-a mai avut loc. Ca-n povestea cu drobul de sare…
Pe scurt, un zvon în spațiul public, legat de modificarea OUG 114, prin care se presupunea limitarea sporului pentru condiții vătămătoare în sectorul public. Aspect care nu s-a mai concretizat în nicio ordonanță de urgență, iar nimeni din sistem nu a pierdut acele sporuri dăruite de guvernanți acum vreo câțiva ani. Iar când faci o acțiune de protest pe seama a ce ai auzit că o să se întâmple, e un proiect doar de imagine la purtător.
Cum 2020 se anunță un an electoral, să-l vedem pe doctorul Dudu, de la Slatina, unde candidează! La primărie, la Senat, la Camera Deputaților?
N.A.
Atât de implicat trebuie văzut medicul în cauză, măcar de acum încolo, și în situațiile când, uneori, mai greșesc colegi de-ai săi, în exercițiul funcției!

1 COMENTARIU

  1. Domnule Dorobantu cred ca ar fi foarte bine sa va documentati mai bine inainte de a scrie un articol.
    1.protestul cu banderole a avut loc si martori sunt colegii mei pe care ii puteti intreba oricand
    2.Nu a fost vorba niciodata de un simplu zvon ci de un proiect de lege care era pe ordinea de zi pentru a fi aprobat prin OUG (vezi site-ul guvernului)si care aducea pierderi salariale mai multor categorii de salariati din sanatate.
    Faptul ca nu a fost adoptat se datoreaza colegilor care au tras un semnal de alarma prin purtarea de banderola sau alte tipuri de proteste.
    3. Nu o sa candidez pentru nici o functie politica pentru ca nu cred ca asa se pot face schimbari majore.
    Cred insa ca oamenii simpli daca reusesc sa fie uniti pot determina clasa politica sa adopte schimbarile de care este nevoie pentru binele comun.
    Stiu ca nimeni nu mai crede ca cineva poate lupta pentru binele comun fara sa aiba o agenda proprie si cred ca acesta este de fapt cel mai mare rau pentru ca ne face sa ne pierdem orice speranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.