Acasă Administrație Cungrea. Primarul Voiculescu investește pentru sănătate!

Cungrea. Primarul Voiculescu investește pentru sănătate!

1263
       La Cungrea, primarul Liviu Voiculescu a venit în fruntea obștii la timpul potrivit, pentru a îndrepta lucrurile prost făcute până atunci și pentru a readuce încrederea în rândurile membrilor comunității, căci și aici poate exista normalitate și investiții de interes public, destinate locuitorilor din comună…

Schimbările în bine sunt certitudini și nu vorbe goale. Așa se face că vineri, 24 mai 2019, la Cungrea a avut loc inaugurarea unui cabinet medical stomatologic, dotat cu tot ce trebuie pentru a satisface nevoile specifice ale oamenilor din comună, dar și din zonele învecinate.
Acesta funcționează în incinta Dispensarului Medical Cungrea, într-un spațiu propriu, și completează linia serviciilor medicale oferite pe lângă acest cabinet de medicii din rețeaua medicinei de familie de la Cungrea.
Pe lângă ecograful aflat deja în imobil, cabinetul medical stomatologic vine să ofere servicii complete, iar mai mult decât atât, elevilor din comună, medicul stomatolog Sabina Nistor le va oferi, periodic, controale medicale gratuite.

Inaugurarea cabinetului este un eveniment rezultat din buna colaborare dintre administrația locală condusă de primarul Liviu Voiculescu, și medicul Sabina Nistor. Un semn că satul românesc poate să susțină și în domeniul medical o infrastructură de nivel urban. Mulți săteni din Cungrea au participat la eveniment, pentru a se convinge că ceea ce este acolo le servește în caz de nevoie.
Alte investiții în Cungrea, același primar: Liviu Voiculescu!
Primarul comunei știe măsura lucrurilor trainice și necesare celor care formează astăzi comunitatea de la Cungrea…
În aceeași zi cu inaugurarea cabinetului medical stomatologic, în localitate au început lucrările la betonarea șanțurilor și la realizarea a nu mai puțin de 500 de podețe din beton pentru acces în gospodării. O investiție cu o valoare de peste 100 de miliarde lei vechi.
Și, mergem mai departe: din vară, încep lucrările la construția unei săli de sport la școala din Cungrea și tot în ziua de 24 mai a fost achiziționat, prin fonduri europene, și un tractor cu lamă de zăpadă și tocător de vegetație, utilaj necesar întreținerii domeniului public.
O veste bună și pentru cei care nu au beneficiat de canalizare din prima investiție derulată în acest sens în localitate, căci se lucrează și la extinderea rețelei de canalizare în toată comuna Cungrea, pe toate ulițele, fapt pentru care în aceste zile se efectuează toate măsurătorile pentru proiectul investiției.
24 mai, devine, iată, o zi cu încărcătură aparte. Partidul din care face parte primarul de la Cungrea, Partidul Național Liberal, împlinește astăzi 144 de ani, timp în care, sub autoritatea administrației liberale, în România s-a făcut Marea Unire.
Și, tot astăzi, pe 24 mai 2019, coincidență sau destin, este și ziua de naștere a primarului liberal al comunei Cungrea: Liviu Dumitru Voiculescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.