Acasă Administrație Emil Popescu, primarul comunei Mărunței a semnat contractul de finanțare pentru proiectul...

Emil Popescu, primarul comunei Mărunței a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Extinderea sistemului de apă și canalizare în satul Bălănești”

39

Miercuri, 3 aprilie, Emil Popescu, primarul comunei Mărunței a semnat alături de Ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare pentru proiectul „Extinderea sistemului de apă și canalizare în satul Bălănești”. Proiectul va fi realizat prin Programul „Anghel Saligny”, iar valoarea totală este de 19.141.866,27 lei.

Este un proiect pe care l-am promis locuitorilor din Bălănești și urmează în cel mai scurt timp să începem lucrările. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!”, a declarat edilul.

„Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, miercuri, 3 aprilie, 30 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 377.942.288,24 de lei. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare. Toate aceste proiecte de infrastructură contribuie, în mod echitabil, la asigurarea unor condiții de viață decente și moderne, la crearea de noi locuri de muncă, precum și la o creștere economică și o dezvoltare sustenabilă a tuturor regiunilor”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.