Acasă Administrație Marian Tudorică. Drăgănești-Olt, povestea merge mai departe!

Marian Tudorică. Drăgănești-Olt, povestea merge mai departe!

454

Despre alegerile locale din iunie 2024, spun unii că s-a scris tot. Nu e chiar așa! La Drăgănești-Olt, unii lansau deja numele din echipa administrativă a celui ce urma să ajungă primar în locul lui Marian Tudorică. Numai că, majoritatea a decis continuitatea. Astfel, proiectele începute au garanția că vor fi duse la capăt, iar altele noi aflate în pliantul electoral al liberalului Marian Tudorică coboară de pe hârtie și ajung pas cu pas în agenda comunității. Investițiile sunt dovada că acest oraș din Câmpia Boianului este pe mâini bune.
Chit că se vor deranja chiar și unii colegi din partidul lui Marian Tudorică, aici, victoria a fost a omului. PNL un beneficiar indirect. Surprindem în cele ce urmează, câteva fotografii ala momentului pentru a traduce în limba corectă proiecte, investiții și chiar o poveste închipuită. Ca o agendă a unui oraș ce se ridică din țărână și merge spre normalitate.

Un bloc nou cu 20 de apartamente, prinde contur.
Cei care se întreabă când s-a construit ultimul bloc în Drăgănești-Olt trebuie să aibă memorie bună. Dar nu despre asta e vorba acum, ci despre certitudini. E o chestiune de zile până când la Drăgănești-Olt va începe șantierul de execuție în urma căruia, după un an și jumătate, aici, tinerii vor avea șansa să locuiască în propria loc casă, motivați astfel să rămână în orașul lor. Cei care spuneau că aici e doar o promisiune electorală, au șansa să meargă pe strada Morii nr.3 și să se convingă de existența iminentă a șantierului. Mai contează și faptul că valoarea de aproape nouă milioane de lei (90 de miliarde vechi) nu vine din bugetul local. E sursă atrasă de la ANL. Obligativitatea autorității locale este furnizarea utilităților, iar asta arată că la Drăgănești-Olt poți dezvolta și cu bani atrași de un primar care știe să caute și reușește să găsească.

În campania electorală trebuia să înceapă asfaltarea la Drăgănești-Olt. Atunci primarul a spui „mai târziu”.
Într-o lume normală, când ea devine anormală, un primar în funcție nu refuză niciodată un proiect de investiții în perioada campaniei electorale. La Drăgănești-Olt era semnat un contract, exista ordinul de începere a lucrărilor pentru unul dintre cele mai ample lucrări de asfaltare. Atunci primarul i-a cerut constructorului să vină după terminarea alegerilor pentru a nu crea o presiune emoțională. Astfel, lucrarea din iunie/iulie a început, și astăzi, o văd toți oamenii în august. Străzi asfaltate într-o zonă unde nevoia era iminentă pentru ca aici, locuitorii să beneficieze de cele mai bune condiții. Pe seama acestei situații, despre investiția în sine, fără reclamă pe Tik-Tok, Măruș de la Drăgănești spune doar atât: „Ne onorăm promisiunile”. Nici după terminarea asfaltării nu urmează partea aia cu foarfecă, panglică, tricolor, pâine și cu sare. E normalitate, și atât.

Grădinița „Dumbrava Minunată”, e chiar un loc minunat!
Prin oraș sunt unii care nu știu că s-a încheiat campania electorală. Prinși cu unele, cu altele, au lansat tot felul de zvonuri despre utilitatea și folosința Grădiniței cu Program Prelungit (Cămin) „Dumbrava Minunată”. Aici, lucrările sunt gata, utilitățile sunt de nivel european, spațiile sunt generoase, moderne, iar cele câteva azive lipsă de până acum, nu trebuie să fie motive de îngrijorare. Asta pentru că „Dumbrava Minunată” este astăzi, o grădiniță modernă pe care nu o vezi nici la oltenii cu pretenții de la Slatina, Caracal. Celor care au pus la îndoială darea în folosință, primarul de la Drăgănești, nu le răspunde, are treabă. Cu alte proiecte ce vor intra imediat în analiza, evident obiectivă a cârcotașilor din tribuna opoziției locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.