Acasă Actualitate Deputatul Chesnoiu: „Fermierii pot depune cereri de finanțare pentru rambursarea primelor de...

Deputatul Chesnoiu: „Fermierii pot depune cereri de finanțare pentru rambursarea primelor de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor”

31

Deputatul Adrian Chesnoiu, anunț important pentru fermierii români. Din această săptămână, până pe 18 octombrie, fermierii pot depune cereri de finanțare pentru rambursarea primelor de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor prin submăsura 17.1 din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

„Peste 30 de milioane de euro sunt alocate ca sprijin pentru fermieri în această sesiune de depunere a cererilor, cu posibilitatea suplimentării acestor fonduri în funcție de interesul manifestat de solicitanți”, este declarația deputatului.

„AFIR anunță lansarea sesiunii de primire a cererilor de finanțare pentru rambursarea primelor de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor prin submăsura 17.1 din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020. Fermierii pot depune cererile de finanțare începând cu data de 12 august, ora 9.00 până la data limită de 18 octombrie 2024, ora 16.00. Fondurile disponibile pentru cea de-a șasea sesiune aferentă submăsurii 17.1 (Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor) sunt în valoare 30.416.346 euro, cu posibilitatea suplimentării acesteia în funcție de interesul manifestat de solicitanți, astfel încât să poată beneficia de finanțare toate cererile declarate eligibile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.