Acasă Actualitate Ministrul Barbu: Încep plățile pentru programul usturoiul

Ministrul Barbu: Încep plățile pentru programul usturoiul

26

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu anunță începerea plăților pentru programul usturoiul. Peste 2700 de fermieri produc usturoiul românesc, iar țoți cei înscriși în acest program vor primi în conturi în zilele următoare, prima tranșă de 1500 euro.

„În total, am virat 40 de milioane lei către Direcțiile Agricole Județene pentru a alimenta conturile fermierilor. Următoarea tranșă de 1500 de euro o vor primi în luna septembrie”.

„În piețele găsim tot mai mult usturoi românesc pentru că numărul celor înscriși în Programul Usturoiul a ajuns la 2702. Cei mai mulți sunt din județele Olt, Buzău, Timiș și Teleorman. Toți cei înscriși în aceast program vor primi în conturi în zilele următoare, prima tranșă de 1500 euro. În total, am virat 40 de milioane lei către Direcțiile Agricole Județene pentru a alimenta conturile fermierilor. Următoarea tranșă de 1500 de euro o vor primi în luna septembrie. Vom continua să lucrăm pentru a îmbunătăți acest program, care aduce pe mesele românilor usturoiul românesc și care alături de alte măsuri, susține producția românească. Așa putem cumpăra românește!”, este declarația ministrului Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.