Acasă Actualitate Senatorul Mirea: „Alături de OFSD Slatina, am achiziționat jucării, cărți de citit...

Senatorul Mirea: „Alături de OFSD Slatina, am achiziționat jucării, cărți de citit și colorat, căsuțe și tobogane pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Olt”

49

Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea, a demarat o inițiativă pentru a aduce un strop de veselie și alinare în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Olt. Cu sprijinul OFSD Slatina, au fost achiziționate jucării, lenjerii cu personaje de poveste, cărți de citit și colorat, măsuțe, mașinuțe, leagăne, căsuțe și tobogane pentru micuți.

„Îmi doresc ca acest spațiu, amenajat din suflet pentru cei mici, să fie o alinare și o bucurie pentru ei, să-i ajute, atât pe pitici, cât și pe părinții acestora, să depășească mai ușor încercările vieții. Sper ca aceste mici gesturi să aducă zâmbete pe fețele copiilor și să le facă timpul petrecut în spital mai plăcut și mai colorat. Vă doresc multă sănătate tuturor! Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în această acțiune. Împreună, putem face lumea un loc mai bun pentru toți copiii!”, a declarat senatorul Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.