Acasă Actualitate Giuvărăști, Gârcov și Izbiceni primesc finanțare pentru distribuție gaze naturale. Valoarea totală...

Giuvărăști, Gârcov și Izbiceni primesc finanțare pentru distribuție gaze naturale. Valoarea totală depășește 47 de milioane lei

59

Miercuri, 26 iunie 2024, Daniel Pană, primarul comunei Giuvărăști, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei alături de ministrul Adrian Ioan Veştea, contractul de înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale. În cadrul proiectului, beneficiare sunt comunele Giuvărăști, Gârcov și Izbiceni, iar valoarea totală a finanțării prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este de 47,025,540.36 lei.

De asemenea, la Tufeni a fost semnat contractul de finanțare pentru asfaltare drumuri comunale, contract ce are o valoare de 13,600,513.80 lei.

„Peste 200 de milioane de lei, pentru noi proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în 12 județe. Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat, astăzi, 16 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 200.090.896,05 lei. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local și a podurilor, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale”, se arată în comunicatul Ministerului Dezvoltării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.