Acasă Actualitate Caracal: Se extinde Fabrica de vagoane

Caracal: Se extinde Fabrica de vagoane

101

Prezent la inaugurarea atelierului de montare osii din cadrul Fabricii Greenbrier AstraRail, Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal și-a exprimat convingerea că acest demers este menit să genereze noi locuri de muncă pentru locuitorii orașului.

De altfel, Fabrica a scos la concurs pentru angajare în ultimii doi ani sute de locuri de muncă ceea ce face ca, pentru Caracal, aceasta să fie un model de investiție benefică pentru comunitate.

„Una din prioritățile mandatului meu este de a crea oportunități pentru a atrage investitori în Caracal. Investițiile înseamnă dezvoltarea orașului și prosperitate pentru comunitatea noastră. Provocarea noastră nu este atât legată de lipsa locurilor de muncă, pentru că există locuri de muncă în Caracal, ci mai degrabă de domeniile în care există cerere de forță de muncă și nivelul de salarizare. Prin dezvoltarea de noi capacități industriale vom asigura premise pentru îmbunătățirea calității vieții și siguranța locului de muncă pentru locuitorii orașului”, a declarat Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.