Acasă Eveniment Mai mulți șoferi depistați băuți la volan. Cazuri concrete

Mai mulți șoferi depistați băuți la volan. Cazuri concrete

39

PolpolMai multe infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii olteni în perioada 7-8 iunie 2024. Printre infracțiuni se numără, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 


Cazuri concrete:

„La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt au oprit pentru control, în comuna Dăneasa, un autoturism condus de un tânăr, de 33 de ani, din aceeași localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au oprit pentru control, în localitatea Potcoava, un autoturism condus de către un tânăr, de 34 de ani, din municipiul București. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au oprit pentru control, în localitatea Caracal, un autoturism condus de către un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, în localitatea Slatina, un autoturism condus de către un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,83mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.