Acasă Actualitate Construirea noului Stadion, motiv de sărbătoare pentru sportivii CSM Slatina

Construirea noului Stadion, motiv de sărbătoare pentru sportivii CSM Slatina

40

Motiv de sărbătoare astăzi, 7 iunie 2024, pentru sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Aprobat de către Guvern, noul stadion va fi construit pe amplasamentul actualului stadion, care va fi demolat, pe o suprafață totală de teren de 91.211 mp și va avea o capacitate de 10.670 de locuri toate etapele de avizare din cadrul CNI și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost parcurse, obținându-se avize favorabile. Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție.

„Așa cum ni s-a promis de către domnul premier Marcel Ciolacu, Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construire și Dotare Complex Sportiv Stadion 1 Mai, municipiul Slatina” a fost aprobat. Mulțumim premierului României, Marcel Ciolacu, pentru sprijin, implicare şi angajament! Continuăm să dezvoltăm împreună Slatina pentru copiii noștri! Acest proiect reprezintă un obiectiv de investiții major pentru municipiul nostru. Noul stadion va fi construit pe amplasamentul actualului stadion, care va fi demolat, pe o suprafață totală de teren de 91.211 mp și va avea o capacitate de 10.670 de locuri. Toate etapele de avizare din cadrul Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost parcurse, obținându-se avize favorabile. Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție. Compania Națională de Investiții va elabora documentația pentru licitația de proiectare și execuție, iar Primăria municipiului Slatina va demara procedurile pentru demolare. Acesta este un moment deosebit de important pentru municipiul nostru și un pas esențial în dezvoltarea infrastructurii sportive din Slatina”, a declarat primarul Moț.

„Sportivii din cadrul celor 16 secții, alături de antrenorii care de-a lungul timpului au pus Slatina pe harta competițiilor naționale și internaționale, au luat parte la momentul ce reprezintă practic „piatră de temelie” a ceea ce peste 30 de luni, cât durează proiectarea și construirea noului Stadion, va deveni cel mai mare complex sportiv din Slatina și județul Olt. Practic, într-un mod simbolic, sportivii și-au luat rămas bun de la Stadionul „1 Mai”, cu emoții, pentru că acolo au cunoscut bucuria rezultatelor pozitive, cât și dezamăgirea înfrângerilor. Atât victoriile, dar și eșecurile, i-au făcut pe toți mai puternici”, transmite CSM Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.