Acasă Actualitate Tânăr în vârstă de 19 ani, posibil înecat în râul Olt

Tânăr în vârstă de 19 ani, posibil înecat în râul Olt

379

Scafandrii de la ISU au acționat încă de ieri seara, 1 iunie 2024, în comuna Verguleasa, pentru căutarea unui tânăr, în vârstă de 19 ani, posibil înecat în râul Olt. Căutările au continuat pe tot parcursul nopții dar fără rezultat.

UPDATE 10:54: Trupul neînsuflețit al tânărului înecat în Olt a fost identificat de scafandri, la aproximativ 100 de metri în larg și adus la mal.

Cei trei scafandri de la ISU Mehedinți și ISU Teleorman au încheiat misiunea de căutare, fară rezultat, aceasta fiind continuată de scafandrii din cadrul ISU Olt.

Căutările se execută în zone cu vegetație abundentă, albia râului neregulată, cu adâncimi ale apei între 3 și 10 metri și vizibilitate scăzută.

Căutările tânărului posibil înecat în Olt au continuat pe tot parcursul nopții. În sprijinul scafandrilor de la ISU Olt au venit trei scafandri de la ISU Mehedinți (2) și ISU Teleorman (1). Până în acest moment bărbatul nu a fost găsit, misiunea de căutare fiind în desfășurare.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și materiale la locul intervenției, acționează în comuna Verguleasa, pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 19 ani, posibil înecat în râul Olt. Misiunea este în desfășurare”, a transmis ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.