Acasă Actualitate Portofel pierdut de un bărbat din comuna Fărcașele, în sediul Judecătoriei din...

Portofel pierdut de un bărbat din comuna Fărcașele, în sediul Judecătoriei din Caracal. Un jandarm l-a găsit și l-a returnat proprietarului

2128

Portofel pierdut astăzi, 28 mai 2024, de către un bărbat din comuna Fărcașele, în sediul Judecătoriei din Caracal. Plutonierul adjutant șef Gîlă Sergiu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în timp ce se afla în serviciul de pază la Judecătoria Caracal, a găsit în interiorul sălii de judecată un portofelul și l-a returnat proprietarului.

Jandarmul a procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării proprietarului, iar în interior a găsit carduri bancare, documente personale și o sumă de bani de peste 1000 lei. Ulterior, subofiţerul a identificat persoana, prin intermediul avocatului care l-a reprezentat pe cetățean într-un proces la Judecătoria Caracal. Este vorba despre un bărbat din comuna Fărcașele, care nici nu-și dăduse seama de lipsa portofelului și a ţinut să mulţumească jandarmului pentru promptitudine şi pentru modul de executare a serviciului.

Jandarmii olteni, din dispozitivele de pază și protecție instituțională de la obiectivele din competența inspectoratului, acționează permanent cu vigilență, concomitent cu exercitarea atribuțiilor pentru siguranța obiectivelor păzite”, transmite IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.