Acasă Actualitate „Crosul pentru viață” – ediția a II-a – eveniment desfășurat la Corabia,...

„Crosul pentru viață” – ediția a II-a – eveniment desfășurat la Corabia, în memoria profesorului de sport Genel Velica

22

Luni, 27 mai 2024, pe stadionul Progresul din Corabia, a fost organizat evenimentul sportiv „Crosul pentru viață” ajuns la ediția a II-a. Comptiția s-a ținut în memoria profesorului de sport Genel Velica. Organizatori ai evenimentului au fost Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” și Primăria Corabia, Direcția Județeană de Sport și Inspectoratul Școlar Olt, familia regretatului Genel Velica precum si toți profesorii de sport din oraș.

Cu ocazia organizării evenimentului, activitățile sportive au fost promovate, reunind comunitatea în solidaritate, entuziasm și nu în ultimul rând sănătate.

„Pe stadionul Progresul din Corabia s-a desfășurat astăzi (n.r 27 mai) evenimentul sportiv – „Crosul pentru viață” – Ediția a II-a – în memoria profesorului de sport Genel Velica, o competiție ce s-a adresat pasionaților de alergare fie ei amatori sau profesioniști, copii sau adulți. Organizatori au fost Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” și Primăria Corabia, Direcția Județeană de Sport și Inspectoratul Școlar Olt reprezentat de doamna Mirela Vanea – inspector de educație fizică și sport, familia regretatului Genel Velica precum si toți profesorii de sport din oraș. Prin intermediul acestui eveniment, s-au promovat activitățile sportive, beneficiul alergării asupra sănătății, comunitatea și valorile sportive, reunind oameni într-un spirit de entuziasm și solidaritate.
Felicitări participanților, părinților și organizatorilor! Mens sana in corpore sano!”
, au transmis reprezentanții primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.