Acasă Actualitate Jandarmii olteni au intervenit pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat în...

Jandarmii olteni au intervenit pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat în apropierea unei școli din Slatina. De asemenea, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui șarpe care a pătruns la streașina unei case din Stoicănești

185

Jandarmii olteni au intervenit, în week-end, pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat pe trotuarul din fața Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” din Slatina. A fost solicitat sprijinul unui apicultor care a ridicat roiul de albine. De asemenea, jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea unui șarpe care a pătruns la streașina unei case din Stoicănești. Șarpele de aproximativ 1,5 metri, a fost extras în siguranță, utilizând un dispozitiv specific pentru capturarea reptilelor.

„Jandarmii olteni au intervenit în acest weekend, în urma unui apel de urgență 112, prin care s-a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat pe trotuarul din fața Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu din municipiul Slatina. Echipajul de intervenție a ajuns cu celeritate la fața locului, a asigurat zona, fără a fi pusă în pericol viața cetățenilor. S-a solicitat sprijinul unui apicultor care a ridicat roiul de albine. De asemenea, tot în urma unui apel de urgență 112, un bărbat a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui șarpe care a pătruns la streașina unei case din comuna Stoicănești. Patrula de jandarmi a ajuns rapid la fața locului și a reușit să extragă șarpele de aproximativ 1,5 metri în siguranță, utilizând un dispozitiv specific pentru capturarea reptilelor. Intervenția s-a desfășurat fără incidente. După ce șarpele a fost capturat, acesta a fost eliberat în mediul său natural, departe de zonele locuite, asigurând astfel că nu prezintă niciun pericol pentru cetățeni. Recomandăm cetățenilor ca în astfel de situații să apeleze numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să intervină singuri”, transmite IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.