Acasă Actualitate Brâncoveni: Moped neînmatriculat condus de un tânăr, în vârstă de 32 de...

Brâncoveni: Moped neînmatriculat condus de un tânăr, în vârstă de 32 de ani, fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 1,17 mg/l

29

Sâmbătă, 25 mai 2024, în jurul orei 12:30, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu, din Brâncoveni, un moped condus de un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din localitate. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul era neînmatriculat. La testarea conducătorului cu aparatul etilotest, acesta a rezultat o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat pentru trei infracțiuni la regimul rutier, pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„La data de 25 mai a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii Secției de Polție Rurală nr. 6 Găneasa au oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu, din comuna Brâncoveni, un moped condus de un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul era neînmatriculat/neînregistrat. De asemenea, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.