Acasă Actualitate Primarul Moț, întalnire cu cetățenii din cartierul Toamnei

Primarul Moț, întalnire cu cetățenii din cartierul Toamnei

30

Astăzi, 23 mai 2024, primarul municipiului Slatina, Emil Moț, împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și reprezentanții din cadrul direcțiilor, au avut o nouă întâlnire cu cetățenii din cartierul Toamnei, zona Direcția Economică, LPS.
S-a discutat despre proiectele aflate în derulare și cele care vor urma, precum modernizarea infrastructurii și extinderea rețelelor de utilități.

„Dragi slătineni, împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și reprezentanții din cadrul direcțiilor, am avut o nouă întâlnire cu cetățenii din cartierul Toamnei, zona Direcția Economică, LPS. Scopul acestei întâlniri a fost să discutăm despre proiectele aflate în derulare și cele care vor urma. Ne-am bucurat să vedem un interes crescut din partea locuitorilor și să ascultăm părerile lor. Am abordat subiecte importante precum modernizarea infrastructurii și extinderea rețelelor de utilități. Întâlnirea a fost o oportunitate excelentă de a clarifica diverse aspecte și de a răspunde întrebărilor cetățenilor”, este declarația primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.