Acasă Actualitate Morunglav: Strângere de fonduri pentru o familie rămasă fără casă în urma...

Morunglav: Strângere de fonduri pentru o familie rămasă fără casă în urma unui incendiu

34

O familie din satul Morunglav, a rămas fără casa în care locuiau, în urma unui grav incendiu, izbucnit luni, 20 mai 2024, incendiu ce a distrus proprietatea și bunurile, în proporție de 90%. Familia este compusă din o persoană vârstnică, doi adulți și doi copii minori din care unul cu handicap grav.

În urma tragediei familiei din Morunglav, astăzi, 22 mai 2024, un grup format din persoane voluntare din sat, au întreprins o acțiune de strângere de fonduri pentru familia greu încercată.

„Începând cu data de 22.05.2024, un grup format din persoane voluntare din satul Morunglav, demarează o acțiune de strângere de fonduri pentru familia Broască Cornel, căruia în data de 20.05.2024 i-a fost arsă casa de locuit și bunurile din aceasta, în proporție de 90%. Familia greu încercată este formată din o persoană vârstnică doi adulți și doi copii minori din care unul cu handicap grav. Având în vedere faptul că cetățenii comunei au fost aproape și cu alte ocazii de oameni aflați în nevoi, suntem convinși că și de această dată vom fi la fel. Vă mulțumim!”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare a Primăriei Morunglav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.