Acasă Actualitate Primarul Slatinei, vizită de lucru în catierul Steaua

Primarul Slatinei, vizită de lucru în catierul Steaua

52

Primarul Slatinei, Emil Moț, a mers și astăzi, 21 mai 2024, în teren pentru încă o întâlnire cu cetățenii. De data aceasta, a fost rândul locuitorilor din cartierul Steaua, primarul discutând despre proiectele în curs și, de asemenea, despre cele viitoare.
Alături de primarul Moț, s-a aflat și președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, împreună reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei.

 

„Dragi slătineni, întâlnirea cu cetățenii din cartierul Steaua a fost constructivă, oferindu-ne prilejul să discutăm despre proiectele deja în curs și să primim sugestii pentru cele viitoare. Alături de președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și de reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei, am ascultat cu atenție nevoile și dorințele tuturor celor prezenți. Această colaborare din fiecare zonă a municipiului, ne-a permis să conturăm prioritățile pentru orașul nostru, analizând împreună fiecare propunere. Le mulțumim tuturor celor care au participat la această întâlnire și ne-au împărtășit sugestiile lor, contribuind astfel la dezvoltarea continuă a municipiului nostru”, este declarația primarului Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.