Acasă Actualitate OIt: Prinși băuți la volan

OIt: Prinși băuți la volan

134

Doi șoferi olteni, un bărbat de 48 de ani, din comuna Tufeni, și un altul, de de 59 de ani, din comuna Perieți, prinși ieri, 20 mai 2024, băuți la volan.
În cazul bărbatului din comuna Tufeni, în urma testării de către polițiști cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cazul bărbatului de 59 de ani, din comuna Perieți, în urma testării de către polițiști cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 20 mai a.c., în jurul orei 08:50, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 12 Potcoava au oprit pentru control, pe strada Stoborului, în comuna Tufeni, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 08:10, polițiștii Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control, pe strada Recea, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din comuna Perieți, județul Olt. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.