Acasă Actualitate Cupa „Speranţe Slătinene”, ediția I. Primarul Moț i-a premiat pe câștigători

Cupa „Speranţe Slătinene”, ediția I. Primarul Moț i-a premiat pe câștigători

33

Cupa „Speranţe Slătinene”, organizată de către Primăria municipiului Slatina, Consiliul Judeţean Olt, Direcţia pentru Sport Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Olt, competiţie de fotbal destinată copiilor născuţi în 2013 şi mai mici, desfăşurată în week-endul 18-19 mai 2024, pe Stadionul „1 Mai”, a luat sfârșit.

Au luat startul opt echipe, alcătuite din peste 150 de copii. Finala s-a jucat între echipele Athletic Slatina și Școala Ciprian Dinu, cei de la Athletic fiind desemnați câștigători cu scorul de 6-2.

Primarul Emil Moț: „Dragi slătineni, astăzi (n.r., 19 mai 2024) am fost alături de echipele locale de copii și juniori care au participat la Cupa „Speranțe Slătinene”, unde pasiunea pentru fotbal a fost la cote înalte. Mai mult decât o competiție pentru trofee, acest eveniment a promovat valorile esențiale ale sportului: fair-play-ul, respectul și spiritul de echipă. Felicitări tuturor pentru implicare și dedicare! Felicitări dragi copii, viitori mari fotbaliști”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.