Acasă Actualitate Ministrul Barbu: „7 iunie este termenul limită pentru depunerea cererilor de plată...

Ministrul Barbu: „7 iunie este termenul limită pentru depunerea cererilor de plată în campania anului 2024

13
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, anunță faptul că termenul limită pentru depunerea cererilor de plată în campania anului 2024, este 7 iunie. Conform noilor reguli ale Politicii Agricole Comune nu mai există perioadă de depunere cu penalități, de aceea este importantă încadrarea în termenul prevăzut.
„După data de 7 iunie, orice modificare a datelor declarate în cererea de plată trebuie notificată în scris la APIA, în termen de 15 zile de la data modificării.
Ca de fiecare dată, angajații Ministerului Agriculturii vă sunt alături astfel încât la 16 octombrie să începem plățile subvențiilor cuvenite fermierilor, pentru continuarea activității în cele mai bune condiții!”, declară ministrul Barbu.

„Dragi fermieri, vă îndemn să apelați cu toată încrederea la sprijinul angajaților APIA pentru depunerea cererilor de plată în campania anului 2024. Angajații APIA sunt pregătiți să vă ajute în completarea cererilor astfel încât toți fermierii să depună documentele necesare până la data de 7 iunie – termenul limită de depunere. Este important să vă încadrați în acest termen, întrucât potrivit noilor reguli ale Politicii Agricole Comune nu mai există perioadă de depunere cu penalități. După data de 7 iunie, orice modificare a datelor declarate în cererea de plată trebuie notificată în scris la APIA, în termen de 15 zile de la data modificării. Dacă cererea de plată cuprinde şi intervenții din sectorul zootehnic, beneficiarul se va adresa întâi responsabilului APIA în vederea completării declaraţiei privind sectorul zootehnic și ulterior va completa cererea pentru suprafaţă prin intermediul aplicației IPA-Online. Ca de fiecare dată, angajații Ministerului Agriculturii vă sunt alături astfel încât la 16 octombrie să începem plățile subvențiilor cuvenite fermierilor, pentru continuarea activității în cele mai bune condiții!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.