Acasă Actualitate Deputatul Chesnoiu: „Am fost onorat să particip astăzi la ceremonialul depunerii de...

Deputatul Chesnoiu: „Am fost onorat să particip astăzi la ceremonialul depunerii de coroane la Monumentul Eroilor din Caracal”

31
Deputatul PSD Adrian Chesnoiu, a participat astăzi, 10 mai 2024, la ceremonialul depunerii de coroane la Monumentul Eroilor din Caracal, în semn de recunoștință pentru cei care au luptat în Războiul de Independență 1877-1878, cu ocazia Zilei Independenței Naționale.
„Exemplul înaintașilor este o călăuză pentru a ne înțelege menirea ca români și pentru a face ca jertfa lor să-și păstreze semnificația istorică.
Să cinstim cu onoare și prețuire memoria înaintașilor noștri care au făcut posibilă România de astăzi!”, este mesajul deputatului.

„Am fost onorat să particip astăzi la ceremonialul depunerii de coroane la Monumentul Eroilor din Caracal, în semn de recunoștință pentru cei care au luptat în Războiul de Independență 1877-1878, cu ocazia Zilei Independenței Naționale. Istoria ne ajută să păstrăm vie în memorie jertfa ostașilor români dar și importanța implicării tuturor în făurirea visului național de independență și suveranitate. Și astăzi ducem cu toții acest mesaj de unitate, independență și suveranitate mai departe, în Europa Unită. Suntem într-un an în care fiecare dintre noi va face istorie prin implicarea sa și prin deciziile pe care le va lua. Exemplul înaintașilor este o călăuză pentru a ne înțelege menirea ca români și pentru a face ca jertfa lor să-și păstreze semnificația istorică. Să cinstim cu onoare și prețuire memoria înaintașilor noștri care au făcut posibilă România de astăzi! Dumnezeu să ne ajute!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.