Acasă Actualitate Luminița Popescu, PNL: „Caracalul trebuie transformat într-un oraș european!”

Luminița Popescu, PNL: „Caracalul trebuie transformat într-un oraș european!”

28

Luminița Popescu, secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Caracal, din partea Partidului Național Liberal. Alături de Luminița Popescu și echipa de consilieri, s-a aflat și deputatul Gigel Știrbu, președintele PNL Olt și Ionel Emanuel Oproiu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt.

„Candidez la funcția de primar pentru a transforma Caracalul, cu mâinile curate, într-un oraș european. Consider că am datoria de a reda speranța și încrederea în viitor pentru toți cetățenii acestui oraș! Împreună cu echipa mea de consilieri, oameni integri, serioși și implicați, vom construi și vom dezvolta comunitatea noastră! Știu că avem provocări de depășit, dar numai împreună putem construi un oraș mai sigur, mai prosper și mai incluziv pentru toți locuitorii și, mai ales, pentru viitoarele generații. Vreau să punem bazele unei comunități în care fiecare individ să aibă șanse egale la educație, sănătate și locuri de muncă. Vreme de mulți ani, dezvoltarea orașului nostru s-a realizat numai prin vorbe. Este timpul ca de azi înainte, acest oraș să fie administrat prin fapte! Alături de echipa liberală mi-am propus să creăm locuri de muncă prin atragerea investitorilor, să construim creșe, grădinițe, școli moderne și sigure. De asemenea, este absolut esențial ca în școli să existe cabinete stomatologice. Iar, alături de candidatul PNL la Consiliul Județean, vom investi în spitale sigure și vom construi primul spital pediatric la noi în oraș. O altă prioritate este crearea de servicii pentru victimele violenței domestice, la fel cum am făcut și la Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați, de unde am creat prima rețea inovativă integrată de locuințe protejate (42 locuințe), prima rețea de centre de intervenție pentru victimele violenței sexuale (10 centre), dar și alte măsuri de sprijin, triplând astfel serviciile pentru victimele violenței domestice în Romania”, a declarat Luminița Popescu, candidata PNL la funcția de primar al orașului Caracal.

De asemenea, Luminița Popescu și-a mai asumat să transforme Caracalul într-un oraș verde, prin amenajarea de parcuri, investiții în transportul public, energie regenerabilă, dar și transformarea orașului într-unul sportiv prin amenajarea unui parc de distracții și accesul gratuit pentru copii și tineri pe terenurile și în sălile de sport din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.