Acasă Actualitate Birou Notarial inaugurat în Piatra-Olt

Birou Notarial inaugurat în Piatra-Olt

46

Marți, 30 aprilie 2024, primarul orașului Piatra-Olt, Nicușor Rada anunță inaugurarea unui Birou Notarial. Spațiul complet reabilitat și echipat cu toate utilitățile necesare pentru desfășurarea activității a fost pus la dispoziție de către primăria orașului Piatra-Olt, răspunzând astfel nevoilor comunității.

În cadrul Biroului Notarial, își va desfășura activitatea Călinoiu Raluca Elena, absolventă a Facultății de Drept a Universității din Craiova, admisă în urma concursului organizat de Ministerul Justiție, prin Camera Notarilor Publici.

„Veste bună pentru locuitorii orașului nostru! Astăzi a fost inaugurat un Birou Notarial în Piatra-Olt, demers inițiat la solicitarea frecventă a cetățenilor, care se confruntau cu mari întarzieri privind procedurile notariale, precum succesiuni și tranzacții imobiliare. Spațiul complet reabilitat și echipat cu toate utilitățile necesare pentru desfășurarea activității a fost pus la dispoziție de către primăria orașului nostru, răspunzând astfel nevoilor comunității.
În cadrul acestuia, își va desfășura activitatea Călinoiu Raluca Elena, absolventă a Facultății de Drept a Universității din Craiova, admisă în urma concursului organizat de Ministerul Justiție, prin Camera Notarilor Publici. Sunt convins că inaugurarea acestui birou notarial va aduce multe beneficii orașului nostru și va veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră”
, este declarația edilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.