Acasă Actualitate Primarul Emil Moț a verificat stadiul lucrărilor la Baza sportivă și de...

Primarul Emil Moț a verificat stadiul lucrărilor la Baza sportivă și de agrement „Dumitru Dobrescu”

31

Luni, 29 aprilie 2024, primarul Emil Moț a făcut o nouă vizită la Baza sportivă și de agrement „Dumitru Dobrescu” pentru verificarea lucrărilor. Acesta a transmis faptul că lucrările avansează și în aproximativ o lună de zile, baza sportivă va fi inaugurată.

Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” va avea aproximativ 3600mp, va fi una dintre cele mai frumoase piste de skate la nivel european, făcută conform cerințelor europene, iar cei care sunt pasionați și practică acest sport, vor avea șansa să se antreneze și să participe la concursuri. De asemenea, în cadrul Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu”, spațiul verde va fi de circa 7400mp.

Dragi slătineni, astăzi, am făcut din nou o vizită la Baza sportivă și de agrement „Dumitru Dobrescu”, pentru a verifica stadiul lucrărilor. Sunt încântat să vă transmit faptul că lucrările avansează și până la finalul lunii, ne vom bucura de această locație! Pentru că noi iubim Slatina cu adevărat, așteptăm să vedem bucuria pe chipurile copiilor, la momentul inaugurării acestei baze! Mulțumesc încă o dată tuturor celor implicați în acest proiect!”, este mesajul edilului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.