Acasă Actualitate Deputatul Gigel Știrbu a primit în vizită la Parlament peste 200 de...

Deputatul Gigel Știrbu a primit în vizită la Parlament peste 200 de elevi de la Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” din Osica de Sus

37

29 aprilie 2024, deputatul Gigel Știrbu a primit în vizită la Parlament peste 200 de elevi de la Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” din Osica de Sus. Tinerii au avut ocazia să învețe despre activitatea parlamentară și să înțeleagă procesul de luare a deciziilor în România.

„Astazi am avut o bucurie deosebită să găzduiesc la Parlament peste 200 de elevi de la Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” din Osica de Sus, județul Olt.
Acești tineri au avut oportunitatea să viziteze Palatul Parlamentului. Ei au fost încântați să participe și să-și arate interesul față de activitatea parlamentară.
Au venit cu întrebări ingenioase și curiozități, exprimându-și dorința de a înțelege mai bine procesul de luare a deciziilor în România.
Acești copii sunt viitorul țării noastre, de aceea este crucial să investim în educația și pregătirea lor adecvată. Le sunt recunoscător pentru prezența lor aici și sper că vizita lor a fost o experiență plăcută și memorabilă”, este mesajul deputatului Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.