Acasă Actualitate Nicușor Rada și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

Nicușor Rada și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

43

Nicușor Rada, împreună cu senatorul Siminica Mirea și întreaga echipă, au depus astăzi, 24 aprilie 2024, candidaturile pentru un nou mandat de primar și pentru Consiliul Local.
„Obiectivele noastre sunt, în primul rând, atragerea investitorilor pentru a crea noi locuri de muncă, accesarea fondurilor nerambursabile pentru gaze, drumuri mai bune și servicii de utilitate publică, în toate colțurile comunității noastre”
, este declarația edilului.

„Dragii mei, continuăm să construim viitorul împreună! Am depus candidaturile pentru un nou mandat de primar și pentru Consiliul Local, cu angajamentul și determinarea de a continua modernizarea orașului nostru. În această inițiativă, alături de noi se află doamna senator, Siminica Mirea, un om apropiat de comunitatea locală, care a demonstrat întotdeauna un puternic atașament față de Piatra-Olt. De asemenea, am alături de mine o echipă de profesioniști, dedicați aceluiași principiu: o administrație transparentă, eficientă, care pune în prim plan cetățeanul și care vine cu soluții clare pentru o dezvotare durabilă și continuă. Obiectivele noastre sunt, în primul rând, atragerea investitorilor pentru a crea noi locuri de muncă, accesarea fondurilor nerambursabile pentru gaze, drumuri mai bune și servicii de utilitate publică, în toate colțurile comunității noastre. Nu în ultimul rând, ne dorim o dezvoltare urbană modernă și investiții pentru a sprijini familiile tinere. Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată în acești patru ani și vă invit să fiți parte a misiunii noastre de dezvoltare. Rămân un primar al tuturor, angajat să îndeplinească așteptările dumneavoastră”, se arată în postarea de pe pagina de socializare a primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.