Acasă Actualitate Ion Doldurea a continuat seria discuțiilor cu cetățenii din zona străzilor Gheorghe...

Ion Doldurea a continuat seria discuțiilor cu cetățenii din zona străzilor Gheorghe Magheru, Dragoș Vodă și Aleea Dragoș Vodă din Cartierul HCC

92

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea a continuat seria discuțiilor cu cetățenii, de această dată mergând în zona străzilor Gheorghe Magheru, Dragoș Vodă și Aleea Dragoș Vodă din Cartierul HCC. În cadrul discuțiilor, primarul a adus lămuriri în legătură cu reabilitarea termică a blocurilor, extinderea infrastructurii Spitalului Municipal, cu privire la lucrările de reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente de ultimă generație a unităților de învățământ și, de asemenea, cu privire la insulele ecologice.

„Am continuat dialogul cu cetățenii din zona străzilor Gheorghe Magheru, Dragoș Vodă și Aleea Dragoș Vodă din Cartierul HCC, pe marginea proiectelor ce se derulează în zonă. Am răspuns întrebărilor privind etapele de implementare ale proiectului privind reabilitarea termică a blocurilor și cel privind insulele ecologice. Am discutat despre extinderea infrastructurii Spitalului Municipal dar și despre lucrările de reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente de ultimă generație a unităților de învățământ. Păstrând tradiția ultimilor ani, voi continua întâlnirile cu cetățenii pentru a hotărî împreună ce ne dorim pentru comunitatea noastră!”, transmite primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.