Acasă Actualitate 125 de permise de conducere reținute de către polițiștii olteni, în ultimele...

125 de permise de conducere reținute de către polițiștii olteni, în ultimele 48 de ore

57

În acest weekend, polițiștii olteni au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 846 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 330.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, polițiștii au reținut 125 de permise de conducere, dintre acestea 94 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 15 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 16 pentru alte abateri la regimul rutier.

„În acest weekend, polițiștii olteni au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Acțiunile au vizat prevenirea faptelor de violență, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se preponderent pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive și a celor care nu respectă regimul legal de viteză. În această perioadă, poliţiştii au intervenit la peste 150 de solicitări, dintre acestea 116 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 846 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 330.000 de lei. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 125 de permise de conducere, dintre acestea 94 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 15 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 16 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute 20 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 20 de infracțiuni la regimul rutier. Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.