Acasă Eveniment Mai mulți șoferi din județ, cercetați pentru infracțiuni rutiere

Mai mulți șoferi din județ, cercetați pentru infracțiuni rutiere

78

Sfârșit de săptămână cu mai mulți șoferi cercetați pentru infracțiuni rutiere. Polițiștii olteni au desfășurat activități pe raza județului Olt, iar ca rezultat, au fost depistați mai mulți șoferi sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat, conducere fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cazuri concrete:
„La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au oprit pentru control,pe strada Muncii, din orașul Piatra-Olt, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au oprit pentru control, pe strada Principală, din comuna Redea, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii Poliției orașului Balș au oprit pentru control, pe strada Vârnava, din comuna Oboga, un moped condus de un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul era neînmatriculat/neînregistrat. De asemenea, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 01:45, polițiștii Secției de Polție Rurală nr. 4 Coteana au oprit pentru control, pe Drumul Județean 653, în comuna Vâlcele, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.