Acasă Eveniment Trei tineri, din Balș, reținuți pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii...

Trei tineri, din Balș, reținuți pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice

196

Luni, 8 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut trei tineri cercetați pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În fapt, la data de 24 martie 2024, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați, prin apel 112, de către un tânăr din orașul Balș, județul Olt, cu privire la faptul că mai multe persoane care aveau asupra lor arme albe ar fi încercat să pătrundă în locuința sa și l-ar fi amenințat cu acte de violență. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, toți din orașul Balș, județul Olt, bănuiți de comiterea faptelor. În urma probatoriului administrat, s-a dispus schimbarea încadrării juridice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 8 aprilie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor trei tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.