Acasă Actualitate Casa Județeană de Pensii Olt – 42 de bilete de tratament balnear...

Casa Județeană de Pensii Olt – 42 de bilete de tratament balnear aferente seriei a 5-a, 23-27 aprilie

97

CJP Olt i-au fost repartizate 42 de bilete de tratament balnear aferent seriei a 5-a. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar perioada aferentă este 23-27 aprilie. Repartizarea biletelor pe stațiuni este următoarea: 15 bilete în stațiunea Olănești, 2 bilete în stațiunea Covasna, 1 bilet în stațiunea Pucioasa, 1 bilet în stațiunea Amara.

„Casei Județene de Pensii Olt i-au fost repartizate un număr de 42 bilete de tratament balnear aferente seriei a 5-a, numai pentru unitățile de tratament din subordinea Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA. Din cele 42 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Olt, 19 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet.
Data de începere a sejurului pentru biletele din această serie este în perioada 23 – 27.04.2024.
Repartizarea biletelor pe stațiuni este următoarea:
15 bilete în stațiunea Olănești
2 bilete în stațiunea Covasna
1 bilet în stațiunea Pucioasa
1 bilet în stațiunea Amara
Situația locurilor disponibile pentru seria nr.5/2024, se prezintă astfel:
– Amara – 10 locuri
– Bala – 6 locuri
– Buziaș – 2 locuri
– Moneasa – 2 locuri
– Pucioasa – 3 locuri
Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Lista cererilor aprobate este afișată la sediul CJP Olt, cât și pe pagina de internet a instituției. Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui până pe data de 15.04.2024 inclusiv. Toate biletele nevalorificate până în data de 15 aprilie 2024, vor fi redistribuite începând cu data de 17 aprilie 2024, până inclusiv în momentul începerii sejurului”
, se arată în comunicatul CJP Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.