Acasă Actualitate Jandarmii sunt prezenți, astăzi, în Parcul Tineretului, din Slatina

Jandarmii sunt prezenți, astăzi, în Parcul Tineretului, din Slatina

186

IJJ Olt derulează o serie de activități dedicate Zilei Jandarmeriei Române, timp de o săptămână fiind prezenți în spațiul public, atât în municipiul Slatina, cât și în alte trei localități unde avem subunități de jandarmerie (municipiul Caracal și orașele Corabia și Balș).

„Astăzi suntem prezenți în Parcul Tineretului din Municipiul Slatina, până la ora 14:00, unde prezentăm tehnică și mijloace de protecție și intervenție, precum și autospeciale din dotarea Jandarmeriei Olt”, transmite IJJ Olt.

Pentru cei interesați de o carieră militară, pot afla detalii despre admiterea în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române.
O provocare pentru cei prezenți în parc va fi parcurgerea unui traseu cu obstacole, contratimp. Colegii noștri vor prezenta fiecare element al traseului și, împreună cu jandarmii, pot experimenta un antrenament specific pregătirii de specialitate, acesta fiind necompetitiv.

Luni, 01 aprilie a.c., începând cu ora 12:00, pe platoul Casa Tineretului din orașul Balș și Marți, 02 aprilie a.c., începând cu ora 11:00, la sediul Detașamentului 6 Jandarmi Corabia, vom fi prezenți pentru a prezenta tehnică și mijloace de protecție și intervenție, precum și autospeciale din dotarea Jandarmeriei Olt.

Miercuri, 03 aprilie a.c., începând cu ora 10:00, pe platoul Consiliului Județean Olt, vor fi amplasate standuri unde vor fi oferite informații pentru cei interesați de o carieră militară, de prezentare a tehnicii, mijloacelor de protecție și intervenție, precum și autospeciale din dotarea unității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.