Acasă Eveniment Polițiștii S.I.C.E Olt, au pus în aplicare 47 de mandate de percheziție...

Polițiștii S.I.C.E Olt, au pus în aplicare 47 de mandate de percheziție domiciliară, în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de lei

78

În această dimineață, 27 martie, polițiștii S.I.C.E Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pun în aplicare 47 de mandate de percheziție domiciliară, la sediile unor persoane juridice (2) și locuințele unor persoane fizice (45), din județul Olt. Perchezițiile sunt efectuate în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală, obținere ilegală de fonduri, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 – 2022, administratorul unei societăți comerciale din comuna Găneasa ar fi înregistrat în documentele de evidență contabilă ale societății contracte de ucenicie fictive, cu scopul de a obține, în mod ilegal, fonduri de la bugetul de stat, fiind astfel cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de lei.Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”
, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.