Acasă Actualitate Florin Homorean, membru al CNSAS, funcție asimilată celei de secretar de stat

Florin Homorean, membru al CNSAS, funcție asimilată celei de secretar de stat

61

Florin Homorean, fostul prefect de Olt, a fost numit, astăzi, 26 martie, membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS, autoritate aflată sub controlul Parlamentului României), la propunerile grupurilor parlamentare ale PSD, funcție asimilată celei de secretar de stat.

„Se spune că nu toate furtunile vin să-ți distrugă viața, unele vin să-ți curețe calea. Și poate că tot ce-am fost și ce-am făcut profesional și tot ceea ce sper că am lăsat în urma mea n-au făcut decât să mă îndrume pe calea pe care merg în prezent: la propunerile grupurilor parlamentare ale PSD, începând de astăzi activez ca membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS, autoritate aflată sub controlul Parlamentului României), funcție asimilată celei de secretar de stat.

Nu mă dezic de nimic din ceea ce am făcut căci, dacă unii au încercat să mă tragă în jos, asta înseamnă că am fost deasupra lor. Sunt recunoscător pentru oportunitățile care mi-au fost oferite și care m-au poziționat acolo unde sunt acum, căci acolo unde unii au văzut nonvaloare, alții au văzut profesionalism și abnegație. Voi rămâne consecvent valorilor și principiilor pe care mi le-am asumat întotdeauna şi, în aceeași măsură, îmi voi respecta cu cinste angajamentele luate în faţa oamenilor care mi-au oferit încrederea lor!”, este mesajul lui Florin Homorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.